Traeger grill Bronson 20

Beschrijving: Traeger grill Bronson 20 

In Amerika al een enorme hit en nu ook verkrijgbaar in Nederland: de Traeger Grill. Deze bijzondere barbecue werkt geheel automatisch en is dus enorm gebruiksvriendelijk. De brandstof van de barbecue bestaat uit houtpellets. De houtpellets van Traeger zijn verkrijgbaar in verschillende rookaroma's, die uw gerecht stuk voor stuk een smaakvolle finishing touch geven.

De Traeger grill Bronson 20 is één van de nieuwe modellen van Traeger grills. Het stevige frame met robuuste grote wielen maakt het mogelijk de om de barbecue naar de ruigste plekken te transporteren. Het led display laat de interne grill temperatuur zien en de controller maakt het mogelijk om de de temperatuur nauwkeurig in te stellen.

Productomschrijving
Kookoppervlak:      50,5 x 38 cm
Afmeting:                90 x 50 x 38 (b x d x h)
Materiaal:               Staal
Ontsteking:             Elektrisch

Hoe werkt het

De pelletbarbcues van Traeger zijn gemaakt om het u zo makkelijk mogelijk te maken. U hoeft slechts de opslagtank (1) te vullen met voldoende pellets en de gewenste temperatuur in te voeren op het bedieningspaneel (2). Afhankelijk van de ingevoerde temperatuur leidt een vijzel (3) een hoeveelheid pellets naar de verbrandingskamer (4), waar de pellets tot ontbranding worden gebracht. De hitte die hier vanaf komt circuleert om het gerecht in de grillruimte (5). De temperatuur in de grillruimte wordt constant gecheckt, waar de aanvoer van pellets in de verbrandingskamer zich automatisch op aanpast.

€578,- ex. btw