Pellematic Smart XS

Beschrijving: ÖkoFEN speelt met de Smart XS pelletketel in op de wens van de markt om een compactere en slimmere ketel te bouwen. Een 4-in-1 pelletketel met ongekend klein voetprint van maar liefst 0.9m2!

De ÖkoFEN Pellematic Smart XS is een direct afgeleide van de succesvolle Condens techniek (tot 107,3% rendement!) en de Smart pelletketel die reeds enkele jaren met groot succes in de markt gebracht zijn.

4-in-1 betekend:
- Condenserende pelletketel techniek met overdruk werking
- CV buffervat van 335 liter ingebouwd met (optionele) solar wisselaar
- 20 liter per minuut tapwaterstation reeds opgebouwd
- Gemende CV pompgroep reeds ingebouwd

Tevens heeft de ÖkoFEN Pellematic Smart XS de keus tussen een ingebouwde cycloon om pellets uit een externe bunker te onttrekken of een handvulbunker die 125 kg pellets kan herbergen!

Deze zeer compacte condenserende pelletketel is door deze opbouw zeer eenvoudig te plaatsen en vraagt verder weinig tot geen aanpassingen aan de bestaande CV installatie. De ÖkoFEN pelletketels kunnen probleemloos hoge en lage temperaturen verwarming leveren.

Niet alleen is deze ketel zeer compact, de ketel word af fabriek geleverd met bovenstaande onderdelen waardoor installatietijd flink word ingekort en de uiteindelijke installatie meer waar voor zijn geld levert.

Prijs: Op aanvraag.