NIEUWS

Iedereen bedankt!

Posted by: jeroen  /   Category: Recent nieuws / Stookdag   /   Geen reacties
Stekofire Stookdag 2017
09
okt
2017

Samen met ons team hebben we weer genoten van een mooie opkomst op onze Stekofire Stookdag afgelopen zaterdag. Mooi dat we weer een reeks nieuwe pelletkachel/pelletketel eigenaren hebben mogen verwelkomen. Wij willen iedereen bedanken voor de interesse, aankopen en fijne gesprekken. Super! We genieten nog na. Tot volgend jaar! Onze Stookdag gemist? Maak een afspraak in.

Lees meer

Tot zaterdag 7 Oktober !

Posted by: jeroen  /   Category: Aanbiedingen / Pelletkachels / Pelletketels / Recent nieuws / Stookdag   /   Geen reacties
Stekofire_stookdag17
02
okt
2017

Tijdens de Stekofire Stookdag op zaterdag 7 oktober 2017 kunt u in onze showroom in Rouveen zelf ervaren wat de mogelijkheden zijn op het gebied van pellethout gestookte cv-installaties, pelletkachels en meer. Deze Stookdag geeft antwoord op al uw vragen op het gebied van pelletkachels én u profiteert deze dag van scherpe aanbiedingen! De koffie.

Lees meer

Onze Stookdag komt eraan!

Posted by: jeroen  /   Category: Recent nieuws   /   Geen reacties
Stekofire Stookdag 2017
14
sep
2017

De temperatuur daalt. Wij vinden dit persoonlijk de mooiste tijd van het jaar. We hebben daarom weer wat moois voor u in petto, namelijk onze jaarlijkse Stekofire Stookdag. Datum volgt snel! U komt toch.

Lees meer

NIEUW! De Burnies Topper terrashaard

Posted by: jeroen  /   Category: Recent nieuws / Terrashaarden   /   Geen reacties
burnies-topper-standaard
10
apr
2017

Langer licht buiten, de temperaturen stijgen en het zonnetje laat zich steeds vaker zien; de lente is in volle gang! Na de donkere wintermaanden trekken we weer massaal naar buiten voor wat extra vitamine D. De lange zomeravonden zijn favoriet bij velen. Gezellig een wijntje drinken in de tuin terwijl de terraskachel zorgt voor warmte en.

Lees meer

Div. pelletkachels in prijs verlaagd en assortiment vernieuwd!

Posted by: jeroen  /   Category: Pelletkachels / Recent nieuws   /   Geen reacties
Thermorossi Mood
03
jan
2017

Pelletkachels van Stekofire zijn dé oplossing voor woningeigenaren die energiekosten zo laag mogelijk willen houden. De gasprijzen zijn hoog, staan onder druk en zullen eerder stijgen dan dalen. U zoekt oplossingen om minder afhankelijk te zijn van de hoge gasprijs die u betaalt. Pelletkachels van Stekofire zijn één van meest efficiënte technieken om uw energierekening.

Lees meer

Zeer succesvolle Stekofire Stookdag

Posted by: jeroen  /   Category: Recent nieuws   /   Geen reacties
Stekofire Stookdag
04
okt
2016

Overweldigend! Bert en ik zijn nog aan het nagenieten van de grote opkomst op onze Stekofire Stookdag. Wij willen iedereen bedanken voor de interesse, fijne gesprekken en de mooie verkopen die we op deze dag hebben mogen realiseren. Ruim 15 nieuwe eigenaren hebben de weg gevonden naar de duurzame cv-ketels en pelletkachels. Super! Tot volgend.

Lees meer

Stekofire Stookdag!

Posted by: jeroen  /   Category: Aanbiedingen / Pelletkachels / Recent nieuws   /   Geen reacties
1 oktober 2016
22
aug
2016

Komt u ook (binnen)kijken, ervaren & ontdekken? Tijdens de 5e Stekofire Stookdag op zaterdag 1 oktober 2016 kunt u in onze showroom in Rouveen zelf ervaren wat de mogelijkheden zijn op het gebied van pellethout gestookte cv-installaties, pelletkachels en meer op het gebied van deze CO2 vriendelijke en aantrekkelijke oplossingen. Deze stookdag geeft antwoord op al.

Lees meer

Nu € 2.500,- subsidie op de BIODOM LX! CV PELLETKACHEL

Posted by: jeroen  /   Category: Aanbiedingen / Pelletkachels / Recent nieuws   /   Geen reacties
Facebook_Biodom
14
jun
2016

 

 • BIODOM LX - 23 kW cv pelletketel heeft een rendement hoger dan 92%
 • BIODOM LX moduleert tussen de 6,06 en 23 kW
 • BIODOM maakt gebruik van zelf ontwikkelde en innovatieve BIO-Logic technologie, die tal van voordelen biedt aan de gebruiker. BIO-LOGIC is een stap in de richting van meer efficiëntie en besparing op de energiekosten.
Door.

Lees meer

MAAND AANBIEDING PELLETKORRELS

Posted by: jeroen  /   Category: Aanbiedingen / Recent nieuws   /   Geen reacties
pelletkorrels_facebook_maandaanbieding
23
mei
2016

** AANBIEDING PELLETKORRELS ** Heeft u een pelletkachel? Profiteer dan nu van deze maandelijkse en exclusieve korting! De pelletkorrels zijn elke LAATSTE zaterdag bij ons in prijs verlaagd. Zo heeft u een 15 kg zak nu vanaf €4,50 p/stuk! Hoge kwaliteitskorrel, DIN gecertificeerd. Liever een hele pallet opkopen? Dat kan! Een hele pallet met 64 zakken voor maar.

Lees meer

AANBIEDING PELLETKORRELS

Posted by: jeroen  /   Category: Recent nieuws   /   Geen reacties
Nieuwskop_Stekofire_pelletkorrels
04
feb
2016

Heeft u een pelletkachel? Profiteer dan nu van deze exclusieve korting! De pelletkorrels zijn a.s. zaterdag 6 februari in prijs verlaagd. Zo heeft u een 15 kg zak t.w.v (€5,50) nu vanaf €4,50 p/stuk! Hoge kwaliteitskorrel, DIN gecertificeerd. Liever een hele pallet opkopen? Dat kan! Een hele pallet met 64 zakken voor maar €290,- (zelf ophalen) Tot zaterdag.

Lees meer
 • OVER ONS

  Stekofire is een ervaren bedrijf op het gebied van moderne en duurzame pelletkachels. Met onze kennis vanuit de installatietechniek en onze interesse in energiebesparende verwarmings-
  installaties hebben wij ons toegelegd op pelletkachels. NIEUW nu ook terrashaarden!

 • ONZE SERVICE

  • Technisch- en persoonlijk advies
  • Installatie door erkende installateurs
  • A-merk pelletkachels
  • 5 jaar garantie
  • Vrijblijvende offerte/afspraak
  • Landelijke installatie & onderhoud

 • INTERESSE?

  Kom gerust eens naar onze showroom
  in Rouveen. Koffie staat klaar!

  SHOWROOM
  Oude Rijksweg 663a
  7954 GR Rouveen

  Gelieve eerst bellen voor afspraak.

Realisatie & ontwerp: DOC52